Invitation til workshop den 7. okt.: Overvejer din forening at søge fondsmidler?

Oprettet: 22.09.2021

Overvejer din forening at søge om fondsmidler til et forestående projekt? Eller kan det virke uoverskueligt at gå i gang med at søge finansiering den vej? Så kom og vær med torsdag den 7. oktober kl. 17-19, når ekspert og konsulent Dennis Hørmann fra virksomheden Fundraiseren.dk holder oplæg for foreninger om fundraising.

Han vil introducere deltagerne for alle de skrevne og ikke mindst uskrevne regler, man skal kende til, når man ønsker at søge en fond om økonomisk støtte. Det er slet ikke så let. Det kræver et grundigt forarbejde og en ansøgning, der rammer plet.
  • “Hvis du sender en dårlig ansøgning til en støtteyder, hvor der er et oplagt match, så kan du sagtens være heldig at få støtte. Men hvis du sender en perfekt ansøgning til en støtteyder, hvor der ikke er noget match, så kan du være sikker på at få afslag”.
Dennis Hørmann har en masse guldkorn med i ærmet og stor erfaring at dele ud af. Vi håber, at I denne aften vil gå hjem godt klædt på til at få midler til næste drømmeprojekt.

Introduktion til Fonde.dk

Fundraiseren.dk administrerer Danmarks mest opdaterede fundraising-portal. Furesø Kommune har indgået aftale med Fonde.dk om at give alle kommunens foreninger mulighed for at få gratis adgang.
Læs mere her, og ansøg om at blive oprettet allerede før kurset.

Om arrangementet

  • Dato: Torsdag den 7. oktober 2021
  • Arrangementet starter kl. 17 og slutter kl. 19.
  • Det finder sted på Furesø Rådhus, Stiager 2, 3500 Værløse i Multisalen.
  • Hovedørene er låst på det tidspunkt, men I bliver lukket ind ved hovedindgangen over for Værløsehallerne. 
  • I må gerne deltage flere fra samme forening.

TILMELD DIG HER